Usted está aquí: Inicio Artistas Victor de Diego Hemeroteca Club de Jazz

Club de Jazz


Terrassa o tercers.
Autor: Miquel Carol
Neix a Bilbao l'any 1964. Estudia al Conservatori Superior de Música de Bilbao i obté el grau mig de saxofón al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Assisteix a diversos Seminaris Internacionals a Madrid, Barcelona i Bilbao amb Bob Moses, Roy Haynes, Max Roach, John Abercrombie, Mulgrew Miller, etc. Al 1984, comença la seva activitat professional amb grups com Pork Pie Hat, Quartet Creciente e Infussion, amb els que obté premis en els Festivals de San Sebastià, Mallorca, Getxo i Eivissa, a part dels altres festivals als que ha participat com el de Madrid, Barcelona, Terrassa i Marcia (França).

Treballa amb la Orquesta Simfònica de Bilbao al 1986 i 1987, amb la Orquestra de Cambra del Teatre Lliure de Barcelona al 1992, amb el Ballet Contemporani de Barcelona al 1994, com a músic d?estudi, i per a TVE, TV2, ETB, TV3 i Canal 33 en diversos programes musicals com Jazz entre amigos i Jazz & Co.

Des de 1986 ha format part de nombrosos grups: Pork Pie Hat, Apotheke, Orquesta Associació de Músics de Jazz de Catalunya, Joan Díaz Quintet, Víctor de Diego Quartet, Big Band Bellaterra, Big Ensemble Tallers de Músics, Orquestra del Taller de Músics amb Tete Montoliu, John Dubuclet Big Band amb Deborah Brown, Oriol Bordas Band & Teddy Edwards, Orquestra del Caos, Ramón Díaz Group, Dennis Rowland, Big band Jazz Terrassa & Robin Eubanks, Iruña Big Band, David Mengual Monkiana, De Diego Brothers, etc.

Ha treballat amb músics de la talla de Jordi Bonell, lluis Vidal, Jordi Rossy, Max Sunyer, Carles Benavent, Sean Levitt, Steve Brown, Jeff Ballard, Idrish Muhammad, Javier Colina, etc.