Vous êtes ici : Accueil Nouvelles 30 anys de carrera

30 anys de carrera

23/03/2017

Si haguéssim de parlar d'història dins del panorama del blues i personificar el treball, l'art i la trajectòria musical al llarg dels anys, i posar nom propi a l'herència de les grans reines del blues, no tindríem cap mena de dubte: Big Mama Montse seria aquest nom. Si haguéssim de buscar un disc de blues on s'unís el present amb l'experiència, el talent amb el bon gust i en el que sense perdre la perspectiva del gènere s'aconseguís fer un pas endavant, "Seed of Love" seria el seu títol i Big Mama Montse .Band serien qui ho durien a terme.


Escolta: Peace to the World

Si tinguéssim que parlar d'algú dins del gènere que pogués alternar la producció artística amb els treballs d'interpretació teatral i composició amb una sòlida i infatigable carrera musical com a guitarrista, mostrant virtuosisme, frescor i talent, tampoc tindríem cap dubte, en Tòfol Martínez seria aquest nom.

El millor d'ambdós mons posen en comú aquest projecte. Un disc produït per ells mateixos i enregistrat al desembre del 2016 als estudis Soundclubstudio per Lluís Costa i pel qual han comptat amb dos experimentats músics de l'escena catalana, Isaac Coll al baix i Andreu Moreno a la bateria que també formen part del quartet. Materialitzant una col·lecció de cançons que conjuguen l'ortodòxia del gènere com a punt de partida i que acaben per convidar-nos a un passeig ple de creativitat i d'eclecticisme, posant de manifest tant un brillant treball de composició per part de Big Mama Montse així com la versatilitat i el bon gust en l'execució, per part de Tòfol Isaac i Andreu.