Vous êtes ici : Accueil Artistes The Suitcase Brothers Trayectoire

Trayectoire

The Suitcase Brothers interpreten la majoria dels temes a dues veus, a l'estil del duet Sonny Terry & Brownie McGuee, els quals són la seva primera influència.

The Suitcase Brothers han actuat com a duet des de 1997 en la majoria de locals de Barcelona on es pot escoltar blues, així com en altres clubs a la resta de l'estat espanyol, i han compartit escenari amb la majoria dels músics d'aquest gènere del panorama musical a Catalunya.

En l'any 2000 es van anar a Austin, Texas durant tres mesos, a EEUU varen actuar al costat de l’harmonicista Gary Primich. Després, The Suitcase Brothers tornen a Espanya per a col•laborar en l'enregistrament de diversos temes de la BSO de la pel•lícula El Bola que rep quatre Goyas de l'Acadèmia del Cinema Espanyol, un d'ells atorgat al millor so.
A l'octubre del 2001 varen sorprendre amb el seu directe en la XIV edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. En el 2003 participen en la segona pel•lícula del director Achero Mañas, Noviembre.

En el 2003-2004 en Victor viatja a Austin, Chicago i Washington DC, en aquesta última ciutat s'uneix a una de les bandes de blues més actives de la ciutat, fent concerts en el Kennedy Center i telonejant als Night Hawks.

En Pere, en el 2003-2004 viatja a Austin on actua en diversos locals i es troba amb en Victor per a tocar en la sala de blues mes important de Texas, Antone?s. En el 2004-2005 en Pere resideix a Austin i toca com guitarrista solista de la banda del cantant de la Caledonia Blues Band, Michael Linder, que actualment resideix a Austin. A l'estiu del 2004 s'incorpora a la banda de Miss Lavelle White, llegenda viva del blues, i giren per les principals ciutats texanes

A l'estiu del 2002 editen el seu primer disc Living with the Blues sota el segell basc Gaztelupeko Hotsak. Aquest treball compila 12 temes.

Jorge Muñoz, el conductor del programa de blues Tren Tres de Ràdio Nacional d'Espanya, aposta pel blues de The Suitcase Brothers i retransmet en el seu programa els temes d’aquest primer compacte.

Actualment, The Suitcase Brothers resideixen a Espanya i estan preparant el seu segon disc.