Vous êtes ici : Accueil Artistes Estramp Jaç Musiciens

Musiciens

Els components

Marcel Casellas, Esplugues de Llobregat (1954)
Contrabaixista, compositor i pedagog de la música tradicional catalana. Creació de diverses propostes musicals especulatives amb base a la música lleugera d’arrel tradicional: Transardània, Casellas-Sextet-Folk, L’Orquestra dels Sons Essencials, La Principal de la Nit, Estramp Jaç... Creació i direcció (del 1992 al 2003) de l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya (AMTP). Professor d’Improvisació en la música tradicional i Conjunt d’arrel fusió a l’ESMUC.

Alfons Rojo, Barcelona (1958)
Guitarrista, violinista, trombonista i pedagog. Component i fundador de l’Orquestra Galana, Quintet Fibonacci, Quartet de mandolines de Barcelona. Enregistrament amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona. Component de diversos grups d’arrel fusió: Transardània, Casellas-Sextet-Folk. Professor d’instruments de pua a l’AMTP i coordinador de la seu de Barcelona de l’AMTP.

Ivó Oller, Mataró (1972)
Trompetista –llicenciat en Professional Music per la Universitat Berklee College of Music (Boston, EUA)–. Actuacions amb: Víctor Mendoza, Dani Nel·lo, La Locomotora Negra, Barcelona Jazz Orquesta, La Barcelona Big Latin Band, La Big Band Jazz Terrassa. Participació en formacions de música lleugera: Orquestra Plateria, David Civera.

Toni Rocosa, Cornellà (1963)
Clarinetista, saxofonista, tenora i pedagog. Intèrpret de tenora en formacions de cobla: Cobla Cornellà; de saxo i clarinet en formacions de música lleugera: Orquestra Galana; en projectes d’arrel fusió: Transardània, Casellas-Sextet-Folk; en formacions de música clàssica: Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i musicals: Dagoll Dagom.

Quico Samsó i Soler, Barcelona (1959)
Bateria. Participació en nombroses experiències de grups de música contemporània i jazz: Koniec, Transardània, Moisés Moisés, Agustí Fernández, Macromasa, Tiempo al Tiempo, Ektal Ensemble, John Zorn, Hiroshi Kobayahi, Orquestra del Caos, Big Ensemble del Taller de Músics, Obmuz, Bandàlix, Trio porqué me toca, Pascal Comelade... Participació en diverses companyies de teatre i dansa: Zotal Teatre, Ballet Contemporani de Barcelona, Comediants, Monty i Cia., Pep Tosar, Lloll Beltran, Mudances...

Joan Aguiar, Las Palmas de Gran Canària (1962)
Violinista i mandolinista. Intèrpret en diverses formacions a l’entorn de la música tradicional a Canàries, Galícia, Euskadi i Catalunya: Mestisay (Canàries), Fia na Roda (Galícia), Oskorri (País Basc). Participació en projectes d’arrel fusió i jazz mediterrani: Mesclat, Djiango lo Gie. Col·laboracions amb: Joan Manuel Serrat, Sabina, Victor Manuel, Els Pets.