Vous êtes ici : Accueil
Actions sur le document

Nouvelles

Homenatje, joc i gaudi sensorial.

18/10/2021

Nucli Trio és, en essència, una formació clássica de jazz guitar trio formada per Guillem Plana a la guitarra, Aleix Forts al contrabaix i David Viñolas a la bateria. Clàssic en la seva posada en escena, fresc, juganer i contemporani en el seu càlid interior i en els excitants directes mensuals a la Jazz Cava de Vic, on conviden un músic local diferent per cada sessió i confeccionen amb tot el carinyo un repertori adaptat per a la ocasió, intercanviant jocs, idees, sons i vivencies amb músics com Raynald Colom, Edna Sey, Adrià Plana, Alba Careta, Eloi Escudé o Marta Roma entre altres. 

Lire la suite…

30 anys de carrera

23/03/2017

Si haguéssim de parlar d'història dins del panorama del blues i personificar el treball, l'art i la trajectòria musical al llarg dels anys, i posar nom propi a l'herència de les grans reines del blues, no tindríem cap mena de dubte: Big Mama Montse seria aquest nom. Si haguéssim de buscar un disc de blues on s'unís el present amb l'experiència, el talent amb el bon gust i en el que sense perdre la perspectiva del gènere s'aconseguís fer un pas endavant, "Seed of Love" seria el seu títol i Big Mama Montse .Band serien qui ho durien a terme.


Escolta: Peace to the World

Lire la suite…

Capsula

05/04/2016

Le trio Capsula, originaire d’Argentine et aujourd'hui installé à Bilbao, tire directement son nom de "Space Oddity" de David Bowie. Sa musique est imbibée de l'obscurité tranchante et brute de The StoogesThe CrampsThe Velvet Underground, mais aussi du psychédélisme de groupes contemporains comme The Black Angels ou The WarlocksCapsula, qui a collaboré avec Ivan Julian et Tony Visconti sur ses précédents disques, s'apprête à repartir sur la route avec un nouvel album. Une grosse réputation live qui a notamment permis au groupe d'ouvrir pour Pearl Jam

en novembre dernier.

En Avril onzième album SANTA ROSA. preorder format CD et  LP vinil

 

 

 

 

 

Lire la suite…

Plus d'actualités…